490 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 520-an SM  510-an SM  500-an SM - 490-an SM - 480-an SM  470-an SM  460-an SM 
Taun: 493 SM 492 SM 491 SM - 490 SM - 489 SM 488 SM 487 SM
490 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 490 SM
Ab urbe condita 264
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2147/2207
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2148/2208
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -497 – -496
Kalénder Yahudi 3271 – 3272
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -434 – -433
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2612 – 2613
Kalénder Iran 1111 BP – 1110 BP
Kalénder Islam 1146 SH – 1145 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 171
(皇紀171年)
- Jaman Jōmon 9511
Kalénder panonpoé Thai 54
t·s·é

490 SM nyaéta taun ka-490 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png