489 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM  500-an SM  490-an SM - 480-an SM - 470-an SM  460-an SM  450-an SM 
Taun: 492 SM 491 SM 490 SM - 489 SM - 488 SM 487 SM 486 SM
489 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 489 SM
Ab urbe condita 265
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2148/2208
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2149/2209
(年)
Kalénder Étiopia -496 – -495
Kalénder Yahudi 3272 – 3273
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -433 – -432
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2613 – 2614
Kalénder Iran 1110 BP – 1109 BP
Kalénder Islam 1145 SH – 1144 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 172
(皇紀172年)
- Jaman Jōmon 9512
Kalénder panonpoé Thai 55
t·s·é

489 SM nyaéta taun ka-489 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png