486 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM  500-an SM  490-an SM - 480-an SM - 470-an SM  460-an SM  450-an SM 
Taun: 489 SM 488 SM 487 SM - 486 SM - 485 SM 484 SM 483 SM
486 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 486 SM
Ab urbe condita 268
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2151/2211
(年)
— nepi ka —
2152/2212
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -493 – -492
Kalénder Yahudi 3275 – 3276
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -430 – -429
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2616 – 2617
Kalénder Iran 1107 BP – 1106 BP
Kalénder Islam 1142 SH – 1141 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 175
(皇紀175年)
- Jaman Jōmon 9515
Kalénder panonpoé Thai 58
t·s·é

486 SM nyaéta taun ka-486 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png