484 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM  500-an SM  490-an SM - 480-an SM - 470-an SM  460-an SM  450-an SM 
Taun: 487 SM 486 SM 485 SM - 484 SM - 483 SM 482 SM 481 SM
484 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 484 SM
Ab urbe condita 270
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2153/2213
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2154/2214
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -491 – -490
Kalénder Yahudi 3277 – 3278
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -428 – -427
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2618 – 2619
Kalénder Iran 1105 BP – 1104 BP
Kalénder Islam 1140 SH – 1139 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 177
(皇紀177年)
- Jaman Jōmon 9517
Kalénder panonpoé Thai 60
t·s·é

484 SM nyaéta taun ka-484 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png