482 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM  500-an SM  490-an SM - 480-an SM - 470-an SM  460-an SM  450-an SM 
Taun: 485 SM 484 SM 483 SM - 482 SM - 481 SM 480 SM 479 SM
482 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 482 SM
Ab urbe condita 272
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2155/2215
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2156/2216
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -489 – -488
Kalénder Yahudi 3279 – 3280
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -426 – -425
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2620 – 2621
Kalénder Iran 1103 BP – 1102 BP
Kalénder Islam 1137 SH – 1136 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 179
(皇紀179年)
- Jaman Jōmon 9519
Kalénder panonpoé Thai 62
t·s·é

482 SM nyaéta taun ka-482 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png