527 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 550-an SM  540-an SM  530-an SM - 520-an SM - 510-an SM  500-an SM  490-an SM 
Taun: 530 SM 529 SM 528 SM - 527 SM - 526 SM 525 SM 524 SM
527 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 527 SM
Ab urbe condita 227
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2110/2170
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2111/2171
(年)
Kalénder Étiopia -534 – -533
Kalénder Yahudi 3234 – 3235
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -471 – -470
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2575 – 2576
Kalénder Iran 1148 BP – 1147 BP
Kalénder Islam 1184 SH – 1183 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 134
(皇紀134年)
- Jaman Jōmon 9474
Kalénder panonpoé Thai 17
t·s·é

527 SM nyaéta taun ka-527 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png