530 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM  550-an SM  540-an SM - 530-an SM - 520-an SM  510-an SM  500-an SM 
Taun: 533 SM 532 SM 531 SM - 530 SM - 529 SM 528 SM 527 SM
530 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 530 SM
Ab urbe condita 224
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2107/2167
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2108/2168
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -537 – -536
Kalénder Yahudi 3231 – 3232
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -474 – -473
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2572 – 2573
Kalénder Iran 1151 BP – 1150 BP
Kalénder Islam 1187 SH – 1186 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 131
(皇紀131年)
- Jaman Jōmon 9471
Kalénder panonpoé Thai 14
t·s·é

530 SM nyaéta taun ka-530 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png