559 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 580-an SM  570-an SM  560-an SM - 550-an SM - 540-an SM  530-an SM  520-an SM 
Taun: 562 SM 561 SM 560 SM - 559 SM - 558 SM 557 SM 556 SM
559 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 559 SM
Ab urbe condita 195
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2078/2138
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2079/2139
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -566 – -565
Kalénder Yahudi 3202 – 3203
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -503 – -502
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2543 – 2544
Kalénder Iran 1180 BP – 1179 BP
Kalénder Islam 1217 SH – 1216 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 102
(皇紀102年)
- Jaman Jōmon 9442
Kalénder panonpoé Thai -15
t·s·é

559 SM nyaéta taun ka-559 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png