568 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 590-an SM  580-an SM  570-an SM - 560-an SM - 550-an SM  540-an SM  530-an SM 
Taun: 571 SM 570 SM 569 SM - 568 SM - 567 SM 566 SM 565 SM
568 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 568 SM
Ab urbe condita 186
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2069/2129
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2070/2130
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -575 – -574
Kalénder Yahudi 3193 – 3194
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -512 – -511
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2534 – 2535
Kalénder Iran 1189 BP – 1188 BP
Kalénder Islam 1226 SH – 1225 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 93
(皇紀93年)
- Jaman Jōmon 9433
Kalénder panonpoé Thai -24
t·s·é

568 SM nyaéta taun ka-568 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png