478 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 500-an SM  490-an SM  480-an SM - 470-an SM - 460-an SM  450-an SM  440-an SM 
Taun: 481 SM 480 SM 479 SM - 478 SM - 477 SM 476 SM 475 SM
478 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 478 SM
Ab urbe condita 276
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2159/2219
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2160/2220
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -485 – -484
Kalénder Yahudi 3283 – 3284
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -422 – -421
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2624 – 2625
Kalénder Iran 1099 BP – 1098 BP
Kalénder Islam 1133 SH – 1132 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 183
(皇紀183年)
- Jaman Jōmon 9523
Kalénder panonpoé Thai 66
t·s·é

478 SM nyaéta taun ka-478 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png