393 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM  410-an SM  400-an SM - 390-an SM - 380-an SM  370-an SM  360-an SM 
Taun: 396 SM 395 SM 394 SM - 393 SM - 392 SM 391 SM 390 SM
393 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 393 SM
Ab urbe condita 361
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2244/2304
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2245/2305
(年)
Kalénder Étiopia -400 – -399
Kalénder Yahudi 3368 – 3369
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -337 – -336
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2709 – 2710
Kalénder Iran 1014 BP – 1013 BP
Kalénder Islam 1046 SH – 1045 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 268
(皇紀268年)
- Jaman Jōmon 9608
Kalénder panonpoé Thai 151
t·s·é

393 SM nyaéta taun ka-393 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png