430-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-6 SM - Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM
Dékade: 460-an SM 450-an SM 440-an SM - 430-an SM - 420-an SM 410-an SM 400-an SM
Taun: 439 SM 438 SM 437 SM 436 SM 435 SM
434 SM 433 SM 432 SM 431 SM 430 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

430-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 439 SM nepi ka taun 430 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png