439 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 460-an SM  450-an SM  440-an SM - 430-an SM - 420-an SM  410-an SM  400-an SM 
Taun: 442 SM 441 SM 440 SM - 439 SM - 438 SM 437 SM 436 SM
439 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 439 SM
Ab urbe condita 315
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2198/2258
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2199/2259
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -446 – -445
Kalénder Yahudi 3322 – 3323
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -383 – -382
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2663 – 2664
Kalénder Iran 1060 BP – 1059 BP
Kalénder Islam 1093 SH – 1092 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 222
(皇紀222年)
- Jaman Jōmon 9562
Kalénder panonpoé Thai 105
t·s·é

439 SM nyaéta taun ka-439 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png