438 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 460-an SM  450-an SM  440-an SM - 430-an SM - 420-an SM  410-an SM  400-an SM 
Taun: 441 SM 440 SM 439 SM - 438 SM - 437 SM 436 SM 435 SM
438 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 438 SM
Ab urbe condita 316
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2199/2259
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2200/2260
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -445 – -444
Kalénder Yahudi 3323 – 3324
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -382 – -381
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2664 – 2665
Kalénder Iran 1059 BP – 1058 BP
Kalénder Islam 1092 SH – 1091 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 223
(皇紀223年)
- Jaman Jōmon 9563
Kalénder panonpoé Thai 106
t·s·é

438 SM nyaéta taun ka-438 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png