416 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 440-an SM  430-an SM  420-an SM - 410-an SM - 400-an SM  390-an SM  380-an SM 
Taun: 419 SM 418 SM 417 SM - 416 SM - 415 SM 414 SM 413 SM
416 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 416 SM
Ab urbe condita 338
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2221/2281
(甲子年)
— nepi ka —
2222/2282
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -423 – -422
Kalénder Yahudi 3345 – 3346
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -360 – -359
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2686 – 2687
Kalénder Iran 1037 BP – 1036 BP
Kalénder Islam 1069 SH – 1068 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 245
(皇紀245年)
- Jaman Jōmon 9585
Kalénder panonpoé Thai 128
t·s·é

416 SM nyaéta taun ka-416 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png