414 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 440-an SM  430-an SM  420-an SM - 410-an SM - 400-an SM  390-an SM  380-an SM 
Taun: 417 SM 416 SM 415 SM - 414 SM - 413 SM 412 SM 411 SM
414 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 414 SM
Ab urbe condita 340
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2223/2283
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2224/2284
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -421 – -420
Kalénder Yahudi 3347 – 3348
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -358 – -357
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2688 – 2689
Kalénder Iran 1035 BP – 1034 BP
Kalénder Islam 1067 SH – 1066 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 247
(皇紀247年)
- Jaman Jōmon 9587
Kalénder panonpoé Thai 130
t·s·é

414 SM nyaéta taun ka-414 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png