412 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 440-an SM  430-an SM  420-an SM - 410-an SM - 400-an SM  390-an SM  380-an SM 
Taun: 415 SM 414 SM 413 SM - 412 SM - 411 SM 410 SM 409 SM
412 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 412 SM
Ab urbe condita 342
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2225/2285
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2226/2286
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -419 – -418
Kalénder Yahudi 3349 – 3350
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -356 – -355
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2690 – 2691
Kalénder Iran 1033 BP – 1032 BP
Kalénder Islam 1065 SH – 1064 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 249
(皇紀249年)
- Jaman Jōmon 9589
Kalénder panonpoé Thai 132
t·s·é

412 SM nyaéta taun ka-412 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png