454 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 480-an SM  470-an SM  460-an SM - 450-an SM - 440-an SM  430-an SM  420-an SM 
Taun: 457 SM 456 SM 455 SM - 454 SM - 453 SM 452 SM 451 SM
454 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 454 SM
Ab urbe condita 300
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2183/2243
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2184/2244
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -461 – -460
Kalénder Yahudi 3307 – 3308
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -398 – -397
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2648 – 2649
Kalénder Iran 1075 BP – 1074 BP
Kalénder Islam 1109 SH – 1108 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 207
(皇紀207年)
- Jaman Jōmon 9547
Kalénder panonpoé Thai 90
t·s·é

454 SM nyaéta taun ka-454 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png