453 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 480-an SM  470-an SM  460-an SM - 450-an SM - 440-an SM  430-an SM  420-an SM 
Taun: 456 SM 455 SM 454 SM - 453 SM - 452 SM 451 SM 450 SM
453 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 453 SM
Ab urbe condita 301
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2184/2244
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2185/2245
(年)
Kalénder Étiopia -460 – -459
Kalénder Yahudi 3308 – 3309
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -397 – -396
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2649 – 2650
Kalénder Iran 1074 BP – 1073 BP
Kalénder Islam 1108 SH – 1107 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 208
(皇紀208年)
- Jaman Jōmon 9548
Kalénder panonpoé Thai 91
t·s·é

453 SM nyaéta taun ka-453 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png