468 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 490-an SM  480-an SM  470-an SM - 460-an SM - 450-an SM  440-an SM  430-an SM 
Taun: 471 SM 470 SM 469 SM - 468 SM - 467 SM 466 SM 465 SM
468 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 468 SM
Ab urbe condita 286
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2169/2229
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2170/2230
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -475 – -474
Kalénder Yahudi 3293 – 3294
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -412 – -411
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2634 – 2635
Kalénder Iran 1089 BP – 1088 BP
Kalénder Islam 1123 SH – 1122 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 193
(皇紀193年)
- Jaman Jōmon 9533
Kalénder panonpoé Thai 76
t·s·é

468 SM nyaéta taun ka-468 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png