69 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 90-an SM  80-an SM  70-an SM - 60-an SM - 50-an SM  40-an SM  30-an SM 
Taun: 72 SM 71 SM 70 SM - 69 SM - 68 SM 67 SM 66 SM
69 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 69 SM
Ab urbe condita 685
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2568/2628
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2569/2629
(年)
Kalénder Étiopia -76 – -75
Kalénder Yahudi 3692 – 3693
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -13 – -12
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3033 – 3034
Kalénder Iran 690 BP – 689 BP
Kalénder Islam 712 SH – 711 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 592
(皇紀592年)
- Jaman Jōmon 9932
Kalénder panonpoé Thai 475
t·s·é

69 SM nyaéta taun ka-69 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png