77 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 100-an SM  90-an SM  80-an SM - 70-an SM - 60-an SM  50-an SM  40-an SM 
Taun: 80 SM 79 SM 78 SM - 77 SM - 76 SM 75 SM 74 SM
77 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 77 SM
Ab urbe condita 677
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2560/2620
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2561/2621
(年)
Kalénder Étiopia -84 – -83
Kalénder Yahudi 3684 – 3685
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -21 – -20
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3025 – 3026
Kalénder Iran 698 BP – 697 BP
Kalénder Islam 720 SH – 719 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 584
(皇紀584年)
- Jaman Jōmon 9924
Kalénder panonpoé Thai 467
t·s·é

77 SM nyaéta taun ka-77 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png