79 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 100-an SM  90-an SM  80-an SM - 70-an SM - 60-an SM  50-an SM  40-an SM 
Taun: 82 SM 81 SM 80 SM - 79 SM - 78 SM 77 SM 76 SM
79 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 79 SM
Ab urbe condita 675
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2558/2618
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2559/2619
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -86 – -85
Kalénder Yahudi 3682 – 3683
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -23 – -22
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3023 – 3024
Kalénder Iran 700 BP – 699 BP
Kalénder Islam 722 SH – 721 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 582
(皇紀582年)
- Jaman Jōmon 9922
Kalénder panonpoé Thai 465
t·s·é

79 SM nyaéta taun ka-79 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png