82 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 110-an SM  100-an SM  90-an SM - 80-an SM - 70-an SM  60-an SM  50-an SM 
Taun: 85 SM 84 SM 83 SM - 82 SM - 81 SM 80 SM 79 SM
82 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 82 SM
Ab urbe condita 672
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2555/2615
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2556/2616
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -89 – -88
Kalénder Yahudi 3679 – 3680
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -26 – -25
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3020 – 3021
Kalénder Iran 703 BP – 702 BP
Kalénder Islam 725 SH – 724 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 579
(皇紀579年)
- Jaman Jōmon 9919
Kalénder panonpoé Thai 462
t·s·é

82 SM nyaéta taun ka-82 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png