Bogra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bogra
বগুড়া
Bogra Sathmatha.jpg
Bogra is located in Earth
Bogra
Bogra (Earth)
Lokasi Bogra di Bangladés
Koordinat: 24°51′N 89°22′E / 24.850°N 89.367°E / 24.850; 89.367
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Divisi Divisi Rajshahi
Distrik Distrik Bogra
Aréa
 • Total Citakan:Infobox settlement/impus
Elevation Kesalahan ekspresi: Operator * tak terduga m (Kesalahan ekspresi: Operator / tak terduga ft)
Populasi 2011: Badan Statistik Bangladés.
 • Total 350.397
Time zone BST (UTC+6)
Kode telepon 051

Bogra (Basa Benggala: বগুড়া) nyaéta hiji kota di bagian kalér Bangladés.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

 Artikel ieu miboga téks ti hiji publikasi ayeuna domain umumEncyclopædia Britannica (11th). (1911). Cambridge University Press. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Wikisource1911Enc

Koordinat: 24°51′N 89°22′E / 24.850°N 89.367°E / 24.850; 89.367