Hida, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Hida di Préféktur Gifu

Kota Hida (飛騨市 Hida-shi?) nyaeta salah sahiji kota di Préféktur Gifu, Jepang.

Sajarah[édit | sunting sumber]

Kota ieu diresmikeun dina taun 2004 ku ngahijikeun kota-kota Furukawa, Miyagawa, Kawai, jeung Kamioka.

Ngeunaan ngaran resmi[édit | sunting sumber]

Ngaran resmi Hida dina tulisan Kanji nyaeta "飛驒" lain "飛騨" tapi dina Kanji JIS, teu bisa nembongkuen karakter Kanji Jepang heubeul(upamana 單, bentuk Kanji Jepang heubeulna 単). Sanggeus ngaresmikeuk Kota Hida, Departemen Dalam Negeri jeung Komunikasi Jepang, ngidinan keur Kota Hida ngagunakeun format kanji kiwari.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg

Koordinat: 36°14′N 137°11′E