Ena, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ena
恵那市
Lokasi Ena
Ena aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 504,19 km² (194,7 sq mi)
Lokasi 35°27′N 137°25′E
Lambang
Kantor Pamarentahan Ena
Alamat 〒509-7292
Nagashima-machi, Ena-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0573-26-2111
Ramatloka resmi: City of Ena

Ena (恵那市 Ena-shi?) nyaeta kota nu aya di wewengkon Tōnō di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina 1 Desember, 2004, populasina kurang leuwih 57,731 tur karapetan populasi 114 urang km². Legana kota ieu nyaeta 504.19 km².

Kota ieu didirikeun dina 1 April, 1954.

Dina tanggal 25 Oktober, 2004, opat kota jeung hiji desa nu samemehna Distrik Ena dihijikeun jadi hiji kota. Kota-kota nu ngahiji nyaeta: Akechi, Iwamura, Kamiyahagi, Kushihara, jeung Yamaoka.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg