Yamagata, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Yamagata
山県市
Lokasi Yamagata
Yamagata aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 222,04 km² (85,7 sq mi)
Populasi (as of 1 Agustus, 2007)
     Total 29.949
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lokasi 35°30′N 136°47′E
Lambang
Tangkal Chestnut
Kembang Chinese bellflower
Kantor Pamarentahan Yamagata
Walikota Hajime Hirano
Alamat 〒501-2192
1000-1 Takagi, Yamagata-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0581-22-2111
Ramatloka resmi: City of Yamagata

Kota Yamagata (山県市 Yamagata-shi?) nyaeta salah sahiji kota nu aya di Gifu, Jepang.

Sajarah[édit | sunting sumber]

Kota ieu diresmikeun dina 1 April, 2003, ku ngahijikeun Takatomi, Ijira, jeung Miyama.

Lembaga Atikan[édit | sunting sumber]

  • SMA Yamagata

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Balai Kota Yamagata
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg