Kakaisaran Seleukia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Sajarah Iran Kakaisaran Seleukia mangrupakeun nagara Yunani Hellenis nu ngagentoskeun pamaréntahan Aléksander Ageung.

Para pangawasa Seleukia[édit | sunting sumber]

Aya leuwih ti 30 raja dina dinasti Seleukia nu ngawasa antara 323 nepi ka 60 SM.

Dina média modérn[édit | sunting sumber]

Kakaisaran Seleukia (The Seleucid Empire) mangrupakeun ngaran sababaraha faksi dina kaulinan komputer 2004 Rome: Total War.

Maccabees (Kaom Makabe), nu ngusir bangsa Seleukia, mangrupakeun ngaran bir jeung sababaraha tim olahraga (kaasup bola baskét jeung méngbal) di Israél.[rujukan?]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Hourglass drawing.svg