Pamaké:Sersan Mayor Kururu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lambangna digentos atuh!

BÉWARA - Wikidata[édit | sunting sumber]

Karak sababaraha poé ieu, Wikidata mimiti dipakékeun di luar Wikipédia Basa Inggris (nu geus maké ti kamari-kamari). Jadina, tutumbu interwiki nu biasana ketempo aya di beulah handapna artikel pas ngédit, ayeuna teu aya deui, ku lantaran geus diurus ku Wikidata. Tah, mung kitu, kumaha cara nambahkeun interwiki dina artikel, boh nu geus aya atawa nu anyar? Gampangna, buka wikidata.org, téang judul artikelna, geus kapanggih, tambahkeun tutumbu basa sunda jeung ngaran artikel dina béréndélan ngaran-ngaran artikel dina wikipedia lianna. Contona urang rék narjamahkeun artikel en:Mojibake ti Wikipedia Basa Inggris, réngsé narjamahkeun artikel, simpen di Wikipedia Sunda artikelna, téang judul mojibake dina Wikidata, tambahkeun tutumbu Wikipedia Sunda (klik "Add", ketik dina kotak kahiji "basa sun", engké kaluar pilihan "Basa Sunda (su)", pilih éta, teras dina kolom kadua ketik "Mojibake", pencét enter atanapi klik "save") Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 25 Maret 2013 18.25 (UTC)

BÉWARA - Mémo[édit | sunting sumber]

Eta kamari aya nu naon, nyieun artikel kacamatan atawa kalurahan kitu meureun di Bandung Kulon, tapi da nulisna "Bandung kulon" (aksara "k" dina kecap "kulon"-na kedahna gedé, da ngaran wewengkon). Ka saha nu ngarasa ningali nu sapertos kitu, nyuhunkeun tulunganana sangkan digentos éta téh janten nu ku urang geus terangkeun di luhur. Hiji-hiji waé heunteu sakaligus gé teu nanaon. Nuhun nya.

Tiasa maké bot teu?

Ku naon lain manéh wéh? Da urang mah horéam ah ka nu kawas kitu. :P

BÉWARA - Perhatoskeun[édit | sunting sumber]

1. Pikeun nandatanganan

Ketik 4 tanda tilda (~~~~)

2. Pikeun kaping lahir/maot hiji jalma/inohong

Mangga anggo Citakan:Lahirmati Katrangan salajengna, mangga tingali dina kaca

Atanapi conto pamakéanna dina artikel

HATUR NUHUNСэёру | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 7 Juni 2012 09.23 (UTC)

BÉWARA - Nyuhunkeun Tulunganana[édit | sunting sumber]

Upami sadérék sadaya ningali artikel nu aya kieuna:

Artikel utama: Artikel1, Artikel2, ...

kodena: :''Artikel utama: [[Artikel1]], [[Artikel2]], ...''

jeung/atanapi

Tempo ogé: Artikel1, Artikel2, ...

kodena: :''Tempo ogé: [[Artikel1]], [[Artikel2]], ...''

Dihaturkeun tulungannana sangkan digentos éta téh jadi

Pikeun Artikel utama

Red right arrow.svg
 Artikel utama: Artikel1, Artikel2, jeung saterasna.


kodena: {{Utama|Artikel1|Artikel2|saterasna}} atanapi {{Main|Artikel1|Artikel2|saterasna}}

Pikeun Tempo ogé

Searchtool.svg
 Tingali ogé: Artikel1, Artikel2, jeung saterasna.


kodena: {{Tempo ogé|Artikel1|Artikel2|saterasna}} atanapi {{See also|Artikel1|Artikel2|saterasna}}

Hatur nuhun—Сэёру | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 7 Juni 2012 09.23 (UTC)


Perapian[édit | sunting sumber]

Istilah[édit | sunting sumber]

  • ca, citakan anyar
  • a, anyar (artikel anyar)
  • kp, kaca (pang)alihan
  • ka, kategori anyar
  • + {{delete}}, artikel nu kudu dihupus
  • Wilujeng sumping!, kaca obroloan pamaké énggal
  • r, "reformasi", ngarobih raloba bagian artikel
  • interwiki, ngédit interwiki

Indonésia Perancis Rekomendasi artikel pilihan Ukraina Makédonia[édit | sunting sumber]

Mungkin juga
Boleh dong

Proyék[édit | sunting sumber]

Proyék pembiruan Artikel
Proyék pelengkapan Artikel

Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 3 Agustus 2013 05.51 (UTC)

Gambar petingan[édit | sunting sumber]

Daptar
{{GP3
|panorama = n
|vertikal = n
|gambar = 
|tulisan1 = 
|tulisan2 = 
}}

Sub-kaca[édit | sunting sumber]


Cool sites :D[édit | sunting sumber]