Biodiesel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hiji Beus anu ngagunakeun biodiesel kedele.
Langkung solar Mercedes populér pikeun ngajalankeun on biodiesel
Di sababaraha nagara biodiesel kirang mahal batan solar konvensional

Biodiesel téh suluh diwangun ku campuran mono--alkil éster tina ranté panjang asam amino, nu dipaké salaku alternatif pikeun suluh ti mesin solar jeung dijieun ti sumber nu terbarui saperti minyak sayur atawa lemak sato.

Prosés transesterifikasi lemak dipaké pikeun ngarobah minyak dasasr jadi hiji éster nu dipikahoyong jeung piceun asam lemak bébas. Sanggeus ngaliwatan prosés ieu, saperti minyak sayur langsung, biodiesel ngabogaan sipat pembakaran sarua jeung solar tina minyak bumi, jeung bisa ngaganti eta dina loba kasus. Tapi, manéhna mindeng dipaké salaku panambah pikeun perminyakan solar, kanaékan bahan bakar solar bensin murni ultra rendah walirang rendah pelumas.

Biodiesel nyaeta calon pikeun ngaganti produk fosil salaku sumber énergi angkutan utama dunya, sabab biodiesel téh bahan bakar nepi ka tanggal éta ogé bisa ngaganti solar bensin di mesin ayeuna jeung bisa diangkut jeung dijual kalawan ngagunakeun infrastruktur ayeuna.

Nu make jeung produksi biodiesel kanaékan gancang, utamana di Éropa, Amérika Sarikat, jeung Asia, sanajan pasar masih mangrupa pecahan leutik bahan bakar penjualan. Tumuwuhna STASIUN gas ngakibatkeun stok leuwih biodiesel ka konsumen jeung ogé tumuwuhna kandaraan nu make biodiesel salaku bahan bakar.

Produksi Biodiesel[édit | édit sumber]

Skala Leutik[édit | édit sumber]

Dina hiji skala leutik bisa dipigawé kalayan bahan masak minyak 1 litre anyar atawa dipaké. Métanol saloba 200 ml atawa 0.2 liter, Soda caustic atawa NaOH 3.5 gram pikeun masak minyak bersih, lamun dipaké minyak anu diperlukeun 4,5 gram atawa meureun leuwih. Ieu kaleuwihan perlu pikeun netralkeun bébas asam lemak atawa FFA dipaké dina minyak masak. Bisa oge make KOH tapi boga harga leuwih mahal jeung diperlukeun 1.4 kali leuwih ti soda. Prosés rancang; Soda caustic leyur dina Métanol terus nunda kana minyak dipanaskeun nepi ka kira-kira 55 °C, diaduk gancang pikeun 15-20 menit terus kenca dina tiis sapeuting. Eta bakal dicandak biodiesel di luhur jeung warna kakonengan jelas jeung saeutik handapeun campuran antara sabun ti FFA, sesa métanol nu teu meta jeung gliserin ngeunaan 79 ml. Biodiesel nyaeta cairan kakonengan di luhur téh dipisahkeun jeung gampang tuang jeung meunangkeun leupas tina bagian handap cair. Keur skala gede produk handap bisa jadi dimurnikeun pikeun ménta hiji gliserin nu mahal, ogé sabun jeung residual métanol nu teu ngareaksi.

Mangpaat jeung Kaunggulan Biodesel[édit | édit sumber]

Mangpaat[édit | édit sumber]

  • Pikeun ngurangan kontaminasi nu hidrokarbon teu kaduruk, karbon monoksida, walirang jeung hujan asam.
  • Bahan dasar dipaké minyak masak, jeung pabrik biodiesel bisa ngurangan beungbeurat dina lingkungan sabab sampah/runtah.
  • Teu nambah jumlah gas karbon dioksida, sabab minyak anu asalna ti tutuwuhan/sayur.
  • Énergi dihasilkeun mesin solar sampurna dibandingkeun jeung solar bahan bakar pikeun ngagunakeun biodiesel teu ngaluarkeun haseup hideung dina bentuk karbon atawa CO2, sedengkeun anu ngagunakeun mesin solar ngaluarkeun haseup hideung. Biodiesel dikaluarkeun has ambeu salaku minyak dipaké pikeun ngagoreng dahareun.

Kaunggulan[édit | édit sumber]

  • Ngurangan emisi karbon monoksida jeung SO2
  • Baku bahan biodiesel teu ngan ti lemak sato atawa ti tutuwuhan jatropha nu geus dipikawanoh, tapi ogé bisa dijieun tina runtah gogoerngan teu hésé datang ku ngidinan dihasilkeun dina leutik jeung sedeng skala jeung bisa ogé kabuka lapangan kerja anyar.
  • Aman dina neundeun jeung angkutan sabab teu ngandung racun.
  • Teu merlukeun teknologi tinggi di manufaktur.
  • Runtah ti biodiesel téh gliserin. Gliserin di handap ieu mangrupakeun bahan dasar tina sabun pembuatan, jadi eta ramah lingkungan jeung ngurangan polusi. Runtah bisa jadi mangpaat.

Kalemahan[édit | édit sumber]

  • Dina sababaraha kasus, biodiesel kurang cocog keur dipake dina sababaraha modern mesin solar. BMW jeung Mercedes-Benz contona, maranéhanana ngan nyarankeun Dex, Cangkang Solar, jeung bahan bakar solar jeung nu séjénna luhur-kualitas.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


  1. https://otomotif.kompas.com/read/2016/03/30/182000615/Mesin.Diesel.V-Class.Cuma.Bisa.Teguk.PertaminaDex
  2. https://www.otosia.com/berita/sedan-diesel-baru-bmw-pakai-solar-shell-atau-pertamina-dex.html

3. https://otomotifcom.web.id/motor-250cc-terbaik/