Béda révisi "Tanah Abang, Jakarta Pusat"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB
m (Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q192876 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
|propinsi=DKI Jakarta
}}
'''Tanah Abang''' nyaéta salasahijisalah sahiji [[kacamatan]] di [[Kota Jakarta Pusat]], [[Propinsi]] [[DKI Jakarta]] , [[Indonésia]].
<!--
==Profil Pamaréntahan==
18.254

éditan

Menu navigasi