Karéta api Malioboro Éksprés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Malioboro Éksprés
Informasi
Sistem Karéta api jarak manengah
Kelas Éksekutip-Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 6 Jogja
Stasion terminus Stasion Yogyakarta
Stasion Malang
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VI Yogyakarta
Karakter Lintas pagunungan
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 70-90 km/jam
Titik pangluhurna +444 (Malang)

Karéta api Malioboro Éksprés nyaéta karéta api campuran éksekutip jeung ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Yogyakarta - Stasion Malang.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VI Yogyakarta.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201, CC203, atawa CC206
  • 3 karéta éksekutip (K1)
  • 4 karéta ékonomi (K3)
  • 1 karéta makan pembangkit (MP1/KMP2/KMP3/MP3)
  • 1 karéta bahasi (B)[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Malioboro dijalankeun 4 kali, beurang jeung peuting.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta Api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Malioboro (id) diakses tanggal 5 Februari 2016
  2. Jadwal KA Malioboro (id) diakses tanggal 5 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg