Lion Air

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lion Air
IATA
JT
ICAO
LNI
Callsign
LION INTER
Ngadeg1999
Frequent flyer programLion Passport
Tempat diuk anggotaLion King Lounge
Ukuran armada71 (+126 pesenan)
Tujuan61
Company sloganWe make people fly
Kantor pusatJakarta, Indonesia
KonciRusdi Kirana (CEO)
Loka: www.lionair.co.id
A Lion Air MD-82 with 'www.lionair.co.id' titles boarding at Sultan Syarif Kasim II Airport, Indonesia. (2006)

Lion Air mangrupa pausahaan penerbangan paling gedé di Indonésia.

Tujuan[édit | édit sumber]

Crystal Clear app xmag.svg
 Artikel utama: Lion Air destinations.

Lion Air serves 61 destinations; 55 domestic and 6 international (as of July 2010).

Tujuan[édit | édit sumber]

Kota kota tujuan di sakabéh Indonésia jeung regional nu dilayanan ku Lion Air nyaéta :

Domestik[édit | édit sumber]

Internasional[édit | édit sumber]

Armada[édit | édit sumber]

Current[édit | édit sumber]

Lion Air's fleet consists of the following aircraft (as of 21 October 2011):[1][1]

Pesawat Beroperasi Pesenan Panumpang Catetan
Boeing 737-300 2 0 148 Dieureunkeun: 2011
Boeing 737-400 7 0 158 Dieureunkeun: 2011
Boeing 737-800 0 12 189
Boeing 737-900ER 56 114 195-212 Launch Customer
Boeing 747-400 2 0 496
McDonnell Douglas MD-90 4 0 172 Dieureunkeun: 2011
Total 71 126

Kantos dioperasikeun[édit | édit sumber]

Aircraft Total
Airbus A310 2
Boeing 737-200 2
McDonnell Douglas MD-82 22
Yak-42[2] 1

Insiden jeung kacilakaan[édit | édit sumber]

References[édit | édit sumber]

  1. "Directory: World Airlines Part 2 (C-L)". Flight International: 31–80. 2009-06. 
  2. Airliners.net