Obrolan pamaké:SU35Mia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU35Mia ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

° kang iwan ° 07:28, 18 Séptémber 2011 (UTC)



Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Teh Mia, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 12:16, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Ngaran Pamaké Tos Digentos[édit sumber]

Téh Mia, ngaran pamaké salira tos digentos, tina SU35 janten SU35Mia. Nyanggakeun. --Aditia.Gunawan (sawala) 06:11, 19 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Mia,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:47, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Ngaronda[édit sumber]

Assalamu'alaikum. Téh Mia, kahaturkeun hasil panitén abdi kana kontribusi salira dina Wikipédia Sunda ti kaping 19 Séptémber dugi ka 5 Oktober 2011.

  • Dugi danget ieu salira nembe 15 kali ngédit di Wikipédia basa Sunda. Hartosna, kirang 85 kali ngedit deui dugi ka kaping 12 Oktober. Saran abdi, sing sering nyimpen editan sok sanaos ngeditna sakedik oge. :D
  • Kanggo absénsi, seueur pisan anu copong, nyaéta dina kaping 20, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30 September sareng 2,3,4,5 Oktober 2011. Sok ah, ti kawit ayeuna sing getol. Tetep sumanget.

Artikel anu dietang: Teu Acan Aya

Artikel anu teu kaétang (teu acan sampurna):

  • Ieu artikel kawilang atah keneh, kedah dilengkepan deui.
  • Réferénsina, interwiki, teu acan aya.
  • Euleuh, anu ieu ge pondok keneh pisan
  • Gambar, Interwiki, referensina teu ayaan pisan
  • Sami sareng balingbing
  • Nu ieu rada meueusan, mung dupina teu acan aya referensina sarta artikelna pondok keneh. Upami aya kasulitan, ulah asa-asa naros nya..



Wilujeng. Tetep Sumanget.
Salam, --Aditia.Gunawan (sawala) 09:23, 5 Oktober 2011 (UTC)

GUGUR[édit sumber]

Halo Teh Mia,


Berdasarkan catatan kontribusi kamu, kamu terakhir emnyunting tanggal 6 Oktober 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Sundapedia 2011 karena lebih dari 7 hari berturut-turut tidak menyunting.

Kami selaku panitia mengucapkan terima kasih atas partisipasinya dalam kompetisi ini. Kamu masih dapat berkontribusi di Wikipedia basa Sunda sebagai kontributor biasa atau relawan biasa dengan menggunakan akun ini.


Salam.


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 13 Oktober 2011 14.58 (UTC)