Sangu goréng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
sangu goreng

sangu goreng nyaéta sangu anu diberi bumbu biasanya sok lada sarta digoreng kadang mah sok dotamahan maké bahan-bahan sejen saperti sosis, baso,endog, jeung daging [1]. Sangu goreng téh dahareun anu paling dipikarésép di Asia Timur jeung Asia Tenggara.

cara ngadamél sangu goreng[édit | édit sumber]

Bahan:

Bumbu yang dihaluskeun:

Bahan Palengkep:

caréa nyieunna :

  • panaskeun minyak kalapa dina katél goréng bumbu anu tos di haluskeun nepika seungit,terus asupkeun sangu tiisna kocékeun nepika rata. asupkeun ogé saos tomat jeung kecap. kocékeun deui nepika rata. Angkat, tur siap siap dipidangkeun jeung bahan bahan paléngkeupna.

Referensi[édit | édit sumber]

Nulis.jpg