Bungbu dapur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Samara)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bungbu dapur atawa samara atawa sambara nyaéta rupa-rupa bagian tina tutuwuhan atawa hasil olahannana nu dipigunakeun keur méré rasa ngeunah kana kadaharan. Biasana bungbu dibebek, disiksik atawa diréndos terus digalokeun jeung sayur atawa kadaharan naon baé nu rék dijieun.

Daptar bungbu dapur[édit | édit sumber]


Foodlogo2.svg