Halteu Gadobangkong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Stasion Gadobangkong)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Gadobangkong
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun GK.png
  • Singgetan: GK
Stasiun Gadobangkong.jpg
Halteu Gadobangkong
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanNgamprah
DésaGadobangkong
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]Halteu
Tingkat kaluhuran+713 m
LayananLokal Bandung Raya
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péron2
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Toilét: Aya

Halteu Gadobangkong (GK) nyaéta halteu karéta api anu perenahna di Gadobangkong, Ngamprah, Bandung Kulon. Halteu ieu boga dua jalur ganda sepur lurus. Halteu Gadobangkong teu boga wésel atawa kendali sinyal lantaran sinyal dikendalikeun di stasion Padalarang. Halteu ieu dilayanan ku karéta api lokal Bandung Raya.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Padalarang
Stasion saenggeusna:
Stasion Cimahi


Stasiun Selatan Bandung.jpg