Halteu Gadobangkong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Stasion Gadobangkong)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Gadobangkong
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun GK.png
  • Singgetan: GK
Stasiun Gadobangkong.jpg
Halteu Gadobangkong
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Kacamatan Ngamprah
Désa Gadobangkong
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1] Halteu
Tingkat kaluhuran +713 m
Layanan Lokal Bandung Raya
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 2
Jumlah péron 2
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Toilét: Aya

Halteu Gadobangkong (GK) nyaéta halteu karéta api anu perenahna di Gadobangkong, Ngamprah, Bandung Kulon. Halteu ieu boga dua jalur ganda sepur lurus. Halteu Gadobangkong teu boga wésel atawa kendali sinyal lantaran sinyal dikendalikeun di stasion Padalarang. Halteu ieu dilayanan ku karéta api lokal Bandung Raya.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Padalarang
Stasion saenggeusna:
Stasion Cimahi


Stasiun Selatan Bandung.jpg