Téritori Samudra Hindia Britania

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
British Indian Ocean Territory
Téritori Samudra Hindia Britania
Bandéra BIOT
Motto
In tutela nostra Limuria
Location of BIOT
Ibu kota
(jeung kota panggedéna)
Diégo Garcia
Basa resmi Inggris 1
Pamaréntah Pasamakmuran[rujukan?]
 -  Komisari Tony Crombie
 -  Administrator Tony Humphries
Aréa
 -  Total 60 km² 
 mil² 
Populasi
 -  Perkiraan  euweuh nu nyicingan 
 -  Kapadetan ? /km² 
 /mil²
GDP (PPP) Perkiraan 
 -  Total teu kasadia 
 -  Per kapita teu kasadia 
Mata uang Pound sterling, Dolar Amérika Serikat 2
Zona wanci UTC (UTC+6)
 -  Usum panas (DST) DST (UTC?)
TLD Internét .io
Kode telepon ++246

Téritori Samudra Hindia Britania (basa Inggris: British Indian Océan Territory/BIOT) nyaéta wilayah Britania anu kasusun ku 6 atol di kepuloan Chagos kira-kira 56 pulo-pulo alit di Samudra Hindia. Aya di koordinat 6° LS, 71°30' BT. Diégo Garcia mangrupa pulo pangageungna anu aya di ujung kidul jeung mangrupa fasilitas militér gabungan antara Inggris jeung Amérika Serikat. Luas wewengkon ieu kira-kira 60 km².




Countries.png