Wikipedia:Keur lumangsung/17 Agustus 2011 (Rebo)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Keur lumangsung/17 Agustus 2011 (Rebo) poé ka-229 (poé ka-230 dina tahun kabisat) dina kalender Gregorian.


1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kajadian[édit sumber]

thumb|Perangko 17 Agustus 1955 nominal 35 sen

Kalahiran[édit sumber]

Tilar[édit sumber]

Poé gedé jeung pangéling-ngéling[édit sumber]

Tingali ogé[édit sumber]



Wikimedia Commons logo

16 Agustus - Keur lumangsung/17 Agustus 2011 (Rebo) - 18 Agustus - Kalender Peristiwa


su:17 Agustus