Wikipedia:Keur lumangsung/17 Agustus 2011 (Rebo)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Keur lumangsung/17 Agustus 2011 (Rebo) poé ka-229 (poé ka-230 dina tahun kabisat) dina kalender Gregorian.


1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

Kajadian[édit sumber]

thumb|Perangko 17 Agustus 1955 nominal 35 sen

Kalahiran[édit sumber]

Tilar[édit sumber]

Poé gedé jeung pangéling-ngéling[édit sumber]

Tingali ogé[édit sumber]



Wikimedia Commons logo

16 Agustus - Keur lumangsung/17 Agustus 2011 (Rebo) - 18 Agustus - Kalender Peristiwa


su:17 Agustus