250 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 280-an SM  270-an SM  260-an SM - 250-an SM - 240-an SM  230-an SM  220-an SM 
Taun: 253 SM 252 SM 251 SM - 250 SM - 249 SM 248 SM 247 SM
250 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 250 SM
Ab urbe condita 504
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2387/2447
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2388/2448
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -257 – -256
Kalénder Yahudi 3511 – 3512
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -194 – -193
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2852 – 2853
Kalénder Iran 871 BP – 870 BP
Kalénder Islam 898 SH – 897 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 411
(皇紀411年)
- Jaman Jōmon 9751
Kalénder panonpoé Thai 294
t·s·é

250 SM nyaéta taun ka-250 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png