27 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 50-an SM  40-an SM  30-an SM - 20-an SM - 10-an SM  0-an SM  0-an 
Taun: 30 SM 29 SM 28 SM - 27 SM - 26 SM 25 SM 24 SM
27 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 27 SM
Ab urbe condita 727
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2610/2670
(癸巳年)
— nepi ka —
2611/2671
(甲午年)
Kalénder Étiopia -34 – -33
Kalénder Yahudi 3734 – 3735
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 29 – 30
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3075 – 3076
Kalénder Iran 648 BP – 647 BP
Kalénder Islam 668 SH – 667 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 634
(皇紀634年)
- Jaman Jōmon 9974
Kalénder panonpoé Thai 517
t·s·é

27 SM nyaéta taun ka-27 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png