312 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 340-an SM  330-an SM  320-an SM - 310-an SM - 300-an SM  290-an SM  280-an SM 
Taun: 315 SM 314 SM 313 SM - 312 SM - 311 SM 310 SM 309 SM
312 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 312 SM
Ab urbe condita 442
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2325/2385
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2326/2386
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -319 – -318
Kalénder Yahudi 3449 – 3450
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -256 – -255
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2790 – 2791
Kalénder Iran 933 BP – 932 BP
Kalénder Islam 962 SH – 961 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 349
(皇紀349年)
- Jaman Jōmon 9689
Kalénder panonpoé Thai 232
t·s·é

312 SM nyaéta taun ka-312 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png