380 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 410-an SM  400-an SM  390-an SM - 380-an SM - 370-an SM  360-an SM  350-an SM 
Taun: 383 SM 382 SM 381 SM - 380 SM - 379 SM 378 SM 377 SM
380 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 380 SM
Ab urbe condita 374
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2257/2317
(年)
— nepi ka —
2258/2318
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -387 – -386
Kalénder Yahudi 3381 – 3382
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -324 – -323
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2722 – 2723
Kalénder Iran 1001 BP – 1000 BP
Kalénder Islam 1032 SH – 1031 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 281
(皇紀281年)
- Jaman Jōmon 9621
Kalénder panonpoé Thai 164
t·s·é

380 SM nyaéta taun ka-380 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png