Afrika Kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
██ Afrika Kulon (sub-région PBB) ██ Magribi.

Afrika Kulon nyaéta wewengkon pangkulonna ti buana Afrika.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]


Gnome-globe.svg