Citakan:2000IndoorAthleticsEC

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit