Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Héptatlon putra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer héptatlon putra dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 26–27 Pébruari.

Hasil[édit | édit sumber]

██ Anu pangalusna di saban olahraga diwarnaan konéng

Réngking Atléte Kabangsaan 60m LJ TP LL 60m G LG 1000m Poin Cutatan
1 Tomáš Dvořák Bandéra Céko Céko 6.92 7.81 16.82 2.04 7.78 5.00 2:45.68 6424 AR
2 Roman Šebrle Bandéra Céko Céko 6.97 7.75 15.47 2.07 7.93 4.80 2:42.51 6271
3 Erki Nool Bandéra Éstonia Éstonia 6.88 7.72 14.74 1.98 8.27 5.20 2:43.14 6200 SB
4 Attila Zsivóczky Citakan:Country data Hungary Hungaria 7.11 6.84 15.28 2.16 8.49 4.90 2:36.63 6033 PB
5 Mário Aníbal Portugal Portugal 7.06 7.03 15.39 1.98 8.24 4.90 2:42.35 5930 NR
6 Prodromos Korkizoglou Citakan:Country data Greece Yunani 6.89 6.97 14.61 1.92 8.00 5.00 2:52.73 5855
7 Chiel Warners Bandéra Walanda Walanda 7.01 7.49 14.30 1.92 8.14 4.60 2:46.34 5830
8 Krzysztof Andrzejak Bandéra Polandia Polandia 7.01 7.25 13.03 2.10 8.44 4.70 2:54.91 5726
9 Michael Hoffer Bandéra Swédia Swédia 7.15 7.12 14.48 1.95 8.25 4.80 2:53.37 5688
10 Georgios Androu Siprus Siprus 6.96 7.10 13.78 1.98 8.47 4.90 3:05.20 5596
11 Roland Schwarzl Bandéra Austria Austria 7.33 7.26 12.02 1.95 8.36 4.70 2:49.52 5494
Jón Arnar Magnússon Israél Israél 6.93 7.49 15.87 1.98 8.09 NM DNS
Wilfrid Boulineau Bandéra Perancis Perancis 7.16 6.99 13.49 1.98 8.56 DNS
Dezsö Szabo Citakan:Country data Hungary Hungaria 7.13 7.21 13.99 1.98 DNS
Laurent Hernu Bandéra Perancis Perancis DNS DNS

Rujukan[édit | édit sumber]