Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Luncat gantar putra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer luncat gantar putra dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 25–26 Pébruari.

Nu meunang[édit | édit sumber]

Emas Pérak Perunggu
Aleksandr Averbukh
Bandéra Israél Israél
Martin Eriksson
Bandéra Swédia Swédia
Rens Blom
Bandéra Walanda Walanda

Hasil[édit | édit sumber]

Kualifikasi[édit | édit sumber]

Kualifikasi: Peunteun 5.50 (Q) atawa saheunteuna 8 pamilon pangalusna asup ka final.

Réngking Atlét Kabangsaan Hasil Cutatan
1 Rens Blom Bandéra Walanda Walanda 5.50 Q
1 Thibault Duval Bandéra Bélgia Bélgia 5.50 Q
1 Tim Lobinger Bandéra Jérman Jérman 5.50 Q
1 Björn Otto Bandéra Jérman Jérman 5.50 Q
1 Richard Spiegelburg Bandéra Jérman Jérman 5.50 Q
6 Martin Eriksson Bandéra Swédia Swédia 5.50 Q
7 Vadim Strogalev Bandéra Rusia Rusia 5.50 Q
8 Aleksandr Averbukh Bandéra Israél Israél 5.40 q
9 Paul Williamson Britania Raya Britania Raya 5.40
10 Giuseppe Gibilisco Italia Italia 5.40
11 Oscar Janson Bandéra Swédia Swédia 5.40
12 Juri Rovan Bandéra Slovénia Slovénia 5.30
13 Khalid Lachheb Bandéra Perancis Perancis 5.20
13 Laurens Looje Bandéra Walanda Walanda 5.20
13 Adam Ptáček Bandéra Céko Céko 5.20
16 Wesley Rombaut Bandéra Bélgia Bélgia 5.20
Trond Barthel Bandéra Norwégia Norwégia NM
Montxu Miranda Bandéra Spanyol Spanyol NM
Maurilio Mariani Italia Italia NM
Petr Špacek Bandéra Céko Céko NM

Final[édit | édit sumber]

Réngking Atlét Kabangsaan 5.40 5.50 5.60 5.65 5.70 5.75 5.80 5.85 Hasil Cutatan
1 Aleksandr Averbukh Bandéra Israél Israél o o o xxx 5.75
2 Martin Eriksson Bandéra Swédia Swédia o o o o xxx 5.70
3 Rens Blom Bandéra Walanda Walanda o xxo o x– xx 5.60
4 Thibaut Duval Bandéra Bélgia Bélgia o xo xxx 5.60
4 Richard Spiegelburg Bandéra Jérman Jérman o xo xxx 5.60
6 Björn Otto Bandéra Jérman Jérman o o xxx 5.50
7 Vadim Strogalev Bandéra Rusia Rusia o xxx 5.40
Tim Lobinger Bandéra Jérman Jérman xxx NM

Rujukan[édit | édit sumber]