Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 4 x 400 méter éstapét putra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer 4 x 400 méter éstapét dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 27 Pébruari.

Hasil[édit | édit sumber]

Réngking Nagara Pamilon Wayah Cutatan
1 Bandéra Céko Céko |align=left|Jiří Mužík, Jan Poděbradský, Štěpán Tesařík, Karel Bláha 3:06.10 RA
2 Bandéra Jérman Jérman |align=left|Ingo Schultz, Ruwen Faller, Marco Krause, Lars Figura 3:06.64
3 Hungary Hungaria Péter Nyilasi, Attila Kilvinger, Zétény Dombi, Tibor Bedi 3:09.35 RA
4 Britania Raya Britania Raya Ed White, Paul Slythe, David Naismith, Richard Knowles 3:09.79
Bandéra Rusia Rusia |align=left|Andrey Semyonov, Dmitriy Golovastov, Oleg Kovalev, Boris Gorban DQ
Bandéra Perancis Perancis |align=left|Pierre-Marie Hilaire, Philippe Bouche, Bruno Wavelet, Marc Raquil DNF

Rujukan[édit | édit sumber]