Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 1500 méter putra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer 1500 méter putra dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 25–26 Pébruari.

Nu meunang[édit | édit sumber]

Emas Pérak Perunggu
José Antonio Redolat
Bandéra Spanyol Spanyol
James Nolan
Bandéra Irlandia Irlandia
Mehdi Baala
Bandéra Perancis Perancis

Hasil[édit | édit sumber]

Heat[édit | édit sumber]

3 kahiji ti saban heat (Q) jeung 3 salajengna anu panggancangna (q) asup ka final.

Réngking Heat Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 1 José Antonio Redolat Bandéra Spanyol Spanyol 3:41.53 Q
2 2 Mehdi Baala Bandéra Perancis Perancis 3:41.76 Q
3 2 Vyacheslav Shabunin Bandéra Rusia Rusia 3:41.84 Q
4 2 James Nolan Bandéra Irlandia Irlandia 3:41.90 Q
5 2 Marko Koers Bandéra Walanda Walanda 3:42.13 q, PB
6 1 Luis Feiteria Portugal Portugal 3:42.43 Q
7 1 Balázs Tölgyesi Hungary Hungaria 3:42.66 Q
8 2 Peter Philipp Bandéra Suis Suis 3:42.81 q
9 1 Juan Carlos Higuero Bandéra Spanyol Spanyol 3:42.88 q
10 1 Branko Zorko Bandéra Kroasia Kroasia 3:42.92
11 1 Gareth Turnbull Bandéra Irlandia Irlandia 3:42.97 PB
12 1 Lorenzo Lazzari Italia Italia 3:43.06
13 2 Antonio Travassos Portugal Portugal 3:45.45
14 1 Patrick Grammens Bandéra Bélgia Bélgia 3:45.96 PB
15 1 Piotr Rostkowski Bandéra Polandia Polandia 3:46.45
16 2 Pedro Esteso Bandéra Spanyol Spanyol 3:48.94
17 2 Eddie King Britania Raya Britania Raya 3:49.18

Final[édit | édit sumber]

Réngking Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 José Antonio Redolat Bandéra Spanyol Spanyol 3:40.51
2 James Nolan Bandéra Irlandia Irlandia 3:41.59
3 Mehdi Baala Bandéra Perancis Perancis 3:42.27
4 Marko Koers Bandéra Walanda Walanda 3:42.46
5 Vyacheslav Shabunin Bandéra Rusia Rusia 3:43.44
6 Juan Carlos Higuero Bandéra Spanyol Spanyol 3:44.07
7 Luis Feiteira Portugal Portugal 3:44.53
8 Peter Philipp Bandéra Suis Suis 3:44.55
9 Balázs Tölgyesi Hungary Hungaria 3:46.74

Réferénsi[édit | édit sumber]